Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Lenor - čudesa eksplozija mirisa

Ove jeseni pozivamo Vas da kreirate svoj osobni stil uz različite Lenor mirise! Počevši od dobro znanog tekućeg omekšivača, preko nešto novijih mirisnih perlica, sada dolazimo i do zadnje inovacije u nizu – Lenor kapsula za pranje rublja 3u1 Pearls! Nove kapsule Vam pružaju blistavu čistoću, ugodan osjećaj svježine te nježnu mekoću Vaše odjeće. 


 

Predstavljamo Vam tri linije kapsula:

Vibrant Flower Bouquet
Povedite svoja osjetila na opuštajuću šetnju kroz mirisna polja svježe lavande s kapsulama za pranje rublja Lenor i neka vaše brige nestanu. Miris deterdženta za pranje rublja kombinacija je bogatih cvjetnih nota i egzotičnog voća achache – za osjećaj spokoja i sklada.

Osjećate li tu toplinu oko ramena? Je li to mekani pokrivač koji grije vašu dušu? Ili nježan zagrljaj koji ublažava žurbu dana? Opustite se i opustite svoja osjetila. Ovo je trenutak koji vam nitko ne može ukrasti. Poput kupke u milijunima nježnih latica ili debelog pokrivača koji stišava sve zvukove – nježan sklad bit će uz vas cijeli dan. Vibrant Flower Bouquet, miris blagostanja.


 


 

Radiant Water Lilly
To su Lenorove kapsule za pranje Radiant Water Lily s mirisom osvježenja. Osjećate li miris ranog jutra?

Čist i jasan kao beskrajan obzor. Ili čistu stranicu papira na koju novi dan piše svoju priču? Osjećate li pucketanje svježine koja sve budi i sve čini opet mogućim? Vaš je um svjež i živahan. Duboko udahnite, a zatim postignite nemoguće, izađite i uronite u život. Prekrasna mirisna mješavina cvijeta lotosa i lopoča s plavom potočnicom i boražinom donosi svježe aromatske note.


 


 

Silk Orchid Luxurious
Nježna mekoća. To su Lenorove kapsule za pranje rublja Shimmering Silk Orchid s mirisom elegancije. Neizrečeno obećanje visi u zraku. Očaravajuće i luksuzno. Ovaj tekući deterdžent za pranje rublja s elegantnim dodirom svile otkriva samo onoliko koliko mora.

Baš kao i kraljevne iz legendi, okružite se i vi dragocjenom aurom zlata i bademova mlijeka i pretvorite svoj dan u dan vrijedan sjećanja. Ugađajte si elegantnim mirisom koji sadrži note cvijeta japanske mimoze, crnog sljeza i nježan dodir bademova mlijeka.


 


 

Od sada u dm prodavaonicama možete pronaći kapsule u sve tri varijante, izazivamo Vas da pronađete svoju!