Blistave inspiracije za blistav dom!

Kupnjom označenih proizvoda za domaćinstvo u vrijednosti iznad 150 kn dobivate jednu od knjiga najpoznatije hrvatske dizajnerice interijera Mirjane Mikulec "Od ideje do realizacije" ili Mali stanovi".


 


 


 

S proljećem uvijek nekako kreću i radne akcije u domaćinstvima. Sunca je više, a onda i pojačano vidimo nesavršenstva u domaćinstvima – zamjećujemo ne tako čiste prozore, prašinu na namještaju ili mrljice na podovima. Želja je tim veća da kada dođemo s posla doma, ili kada boravimo s obitelji u stanu ili kući, imamo savršen prostor  - čist, svjež, uređen i mirisan. I taj osjećaj može nas velikim dijelom učiniti zadovoljnijima.

Ususret traženoj čistoći u dm-u možete potražiti sve što vam treba za blistavo čisti dom, a ako se tijekom svibnja opskrbite odabranim proizvodima za domaćinstvo u vrijednosti od 150 kuna ili više, poklanjamo vam jednu od knjiga najpoznatije hrvatske dizajnerice interijera Mirjane Mikulec.


 

*Ponuda vrijedi od 1.5. do 31.5.2019. ili do isteka zaliha.


 

 

Brzi tečaj pranja rublja

Omiljena vesta je iznenada premala za broj? Bijela majica odjednom je ružičasta? Pranje rublja se može pretvoriti u pravu modnu katastrofu. 

Plijesan? Ne, hvala!

Prepoznajte napad plijesni 

Jednostavno uklanjanje kamenca

Kako brzo i jednostavno osloboditi dom od  vodenog kamenca?

 

Brzo, a učinkovito čišćenje doma? Moguće je!

Vodič od pet koraka koji će zasigurno olakšati čišćenje.

Spremni za proljetno čišćenje

Vrijeme je da temeljito očistite i uredite kuću i osvježite svoj životni prostor.

Neka moj dom blista

Uz naše male savjete temeljito očistite i uredite kuću i osvježite svoj životni prostor.