WELEDA - zagrljaj čiste prirode

Weledina tradicija proizvodnje kozmetike počinje davne 1921. godine, a jedan od njenih osnivača je Rudolf Steiner, otac biodinamičke proizvodnje.

Sve do danas Weleda je zadržala tradiciju korištenja biljaka koje su rezultat biodinamičkog uzgoja. Sve biljke od kojih se spravljaju proizvodi Weleda rastu na poljima i u vrtovima u kojima nema pesticida, GMO-a, ni umjetnih gnojiva. U njihovom vrtu se i danas koriste iste metode uzgoja bilja kao i na samim počecima. Pomno se prate svi prirodni procesi i svakoj biljci, nametniku ili okolišu se pristupa u skladu s prirodom. Time je Weleda postala preteča sadašnjeg velikog trenda povratka prirodnim i organskim proizvodima, a danas je definitivno i jedan od njegovih lidera.

Zahvaljujući takvom načinu proizvodnje, proizvodi Weleda imaju NaTrue certifikat, jedan od najstrože definiranih certifikata za označavanje kozmetike iz kontroliranog biološkog uzgoja. Za posjedovanje ovog certifikata mora se dokazati da su svi sastojci prirodnog podrijetla. Oni se smiju obrađivati samo na pažljiv način, minimalnom obradom prirodnih ili organskih sastojaka te minimalnim utjecajem na okoliš. Proizvodi i sirovine ne smiju sadržavati sintetičke boje i mirise, naftne derivate i silikonska ulja, ne smiju se izlagati nikakvoj vrsti zračenja niti biti testirani na životinjama.

Jedna od najpoznatijih Weledinih proizvoda za njegu sveobuhvatna je linija njege za bebe i djecu od nevena, kreirana u suradnji s primaljama i pedijatrima.

Za noseću biljku proizvoda dječje linije izabran je upravo neven zbog svojih dobro poznatih umirujućih I protuupalnih svojstava.

Osnovni sastojci dječje linije s nevenom:

neven: djeluje protuupalno, zacjeljujuće i održava vlažnost kože
esencijalne masne kiseline slatkog badema: ojačavaju zaštitni sloj kože, smanjuju transepidermalni gubitak vode i isušivanje kože
prirodno ulje sezama: potpomaže izgradnju prirodnog lipidnog omotača, vlaži I kožu čini glatkom
ekstrakt kamilice: djeluje umirujuće i antiseptički


 


 

 

Proizvodi iz linije za njegu djece:

161 4

Weleda krema za područje pelena


 

Više informacija

Weleda krema za lice od nevena


 

Više informacija

Weleda hidratantna krema za lice i tijelo


 

Više informacija

Weleda sapun od nevena


 

Više informacija

Weleda šampon i gel za kupanje I tuširanje od nevena

Zaronite u ritual ljepote koji je i hranjiv i osvježavajući. Kad ih se primjenjuje zajedno, Nutritive gel za tuširanje i losion za tijelo s dodatkom močvarne jagode i 7 % poznatog sastojka, Cold Cream, pružaju suhoj i vrlo suhoj koži dugotrajnu vlažnost, te ju hrane i štite.


 

Više informacija

 

Popis prodavaonica s asortimanom proizvoda Weleda:


 

CRIKVENICA
DUBROVNIK-SC SUB CITY
OSIJEK-RK SJENJAK
OSIJEK-RK SUPER
OSIJEK-TC KAUFLAND
POZEGA
PULA-SC CITY MALL
PULA-SC MAX CITY
RIJEKA-SC TOWER CENTAR
SINJ-LIDL
SLAVONSKI BROD-SC-COLOSSEUM
SLAVONSKI BROD-STROSSMAYEROVA
SPLIT-SC CITY CENTER ONE
SPLIT-SC EMMEZETA
SPLIT-TC KAUFLAND
VARAZDIN-SC LUMINI
VELIKA GORICA-TRG KRALJA TOMISLAVA
VIROVITICA
ZADAR-SC SUPERNOVA
ZAGREB-PETRINJSKA
ZAGREB-SC ARENA
ZAGREB-SC CITY CENTER ONE EAST
ZAGREB-SC GALLERIA
ZAGREB-SC GARDEN MALL
ZAGREB-SC IMPORTANNE
ZAGREB-SC KING CROSS
ZAGREB-TC ACADEMIA
ZAGREB-TC KAUFLAND DUBRAVA 
ZAGREB-ZAPRUĐE
ZUPANJA