Briga o djetetu nije samo za posebne trenutke

Za posebno zdravi život, podupiremo program "Zdravlje je za sve" pružajući financijsku i edukacijsku potporu vezanu za zdravstvenu prevenciju, osobnu higijenu i njegu djece u obiteljima kroz programe Udruge SOS Dječje selo Hrvatska.


 

Nazovite 060 90 55 
i pomozite djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska!

 

JOHNSON’S BEDTIME

Znanost o slatkom spavanju

Dobro prospavana noć ne treba nužno biti nedostižni san. #1 robna marka u svijetu za njegu kože djece i pionir u znanosti o spavanju djece, JOHNSON'S razumije važnost sna za sretni i zdravi razvoj djece. Zato su osmislili klinički dokazanu rutinu za brži i dulji san djece u roku od samo jednog tjedna - jer djeca, kao i njihove mame, zaslužuju dobro prospavane noći.

 

Postavljanje pozornice za uspavljivanje

Najmanje 25 % djece iskusi neku vrstu problema spavanja. Okruženje vašeg djeteta za vrijeme sna može doprinijeti dobrom noćnom odmoru.

• Temperatura: Odolite iskušenju da soba djeteta ne bude pretopla
• Svjetlo: Držite svjetla ugašena preko noći da dijete lakše spava
• Površina: Čvrsta, ravna površina bez mekih navlaka ili jastuka

Dosljedna rutina tijekom uspavljivanja je ključ uspjeha. 95 % pedijatara preporučuje uspostavu djetetove rutine uspavljivanja.

JOHNSON’S® rutina uspavljivanja u 3 koraka

 

KUPANJE
Rutina koja uključuje toplu kupku pomaže djetetu da zna kako je vrijeme za spavanje. Nježne i umirujuće NaturalCalm™ arome sadržane u JOHNSON’S® BEDTIME proizvodima za kupanje djece su kreirane kako bi umirile dijete prije spavanja. Istraživanje je pokazalo da djeca prije spavanja placu i do 25 % manje kada ih se kupa s mirisnim proizvodima, u usporedbi s onima koji to nisu.

MASAŽA
Umirujuća masaža kao dio rutine uspavljivanja pomaže djetetu da bolje spava. JOHNSON’S® BEDTIME losion za djecu također sadrže NaturalCalm™ arome razvijene kako bi pomogle umiriti dijete i hidratizirati njegovu kožu, ostavljajući je mekanom i glatkom. Poznati i ugodni mirisi mogu učiniti da se dijete osjeća sretnim i voditi do poboljšanja kvalitete života, poboljšavajući djetetovo raspoloženje i emocije.

VRIJEME OPUŠTANJA
Trenuci prije spavanja prilika su da se dijete umiri kroz aktivnosti za vrijeme opuštanja, kao što su čitanje, pjevanje ili slušanje glazbe.


 

*Ponuda traje do isteka zaliha.

 

JOHNSON’S BEDTIME proizvodi pomažu bebi brže zaspati i omogućuju joj duži san.

161 4

JOHNSON’S BEDTIME ulje za djecu

Zadržava dvostruko više vlažnosti od losiona za djecu.

JOHNSON’S BEDTIME kupka za djecu

Sadrži opuštajuće Natural Calm arome te NO MORE TEARS® formulu blagu za oči.

JOHNSON’S BEDTIME šampon

Sadrži NO MORE TEARS® formulu te je nježan za oči.

JOHNSON’S BEDTIME krema za djecu

CLINICALLY PROVEN MILDNESS® (Klinicki dokazana blagost) potvrđuje da je proizvod siguran, blag i nježan za djetetovu kožu.

JOHNSON’S BEDTIME gel za tuširanje za djecu

Sadrži opuštajuće Natural Calm arome te NO MORE TEARS® formulu blagu za oči.

JOHNSON’S BEDTIME losion za djecu

CLINICALLY PROVEN MILDNESS® (Klinički dokazana blagost) potvrđuje da je proizvod siguran, blag i nježan za djetetovu kožu.

JOHNSON’S BEDTIME sapun

Sadrži opuštajuće Natural Calm™ arome.