U zagrljaju udobnosti uz 100 % ekološku dječju odjeću ALANA

Otkrijte dm marke ALANA PUSBLU čiji proizvodi visoke kvalitete prate djecu u odrastanju na smislen način, kako djeci najviše odgovara.

Napokon smo dočekali da nam se rodi novorođenče i odmah je postalo središte našeg svijeta. Zadivljeno ga držeći u naručju, svjesni smo da nam odsad ništa neće biti važnije od zaštite i brige za to malo stvorenje.

Pratimo ga dok, korak po korak, otkriva svijet. Radujemo se njegovom prvom osmijehu, prvim nesigurnim koracima i s radošću, ali i brižno, slušamo kako nam govori: „Mogu to i sam!“

Svojoj djeci možemo pružiti podršku u odrastanju i pravilnim izborom tekstila. Mekana odjeća za bebe od prirodnih materijala našim najmanjima pruža snažan osjećaj topline, zaštićenosti i sigurnosti. A što djeca više budu rasla, to će i njihova odjeća morati biti više dorasla njihovim avanturama. Ništa ne smije ograničiti kretanje naših nezaustavljivih klinaca, dok se igraju i penju posvuda. Istovremeno kao roditelji se želimo moći pouzdati u to da je njihova odjeća praktična, udobna te da ni na koji način ne ugrožava zdravlje.

Samo najudobnija odjeća za vašu djecu, od prvog dana


 

*Proizvodi su dostupni samo u dm-u CCO West u Zagrebu.

 
 
 
161 4

PUSBLU dječja pidžama

Više informacija

PUSBLU dječji body

Više informacija

PUSBLU dječja pidžama

Više informacija

PUSBLU dječja tunika

Više informacija

ALANA kožne šlapice

Više informacija

ALANA dječje štramplice

Više informacija

PUSBLU dječje hlače

Više informacija

ALANA dječja haljina

Više informacija