Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Mekana odjeća za bebe od prirodnih materijala

Sigurnost koja se osjeća dodirom


 

Što je potrebno vašem novorođenčetu kako bi se osjećalo sigurno u svijetu? Rekli bismo - ljubav i osjećaj sigurnosti! Milovanje i maženje bebama pruža upravo taj osjećaj sigurnosti, prihvaćenosti, zaštićenosti, a tekstil ALANA od prirodnih vlakana vašem malom miljeniku pruža osjećaj sigurnosti koji ga umiruje.

Razloge treba tražiti u odjeći sačinjenoj od prirodnih vlakana kao što su: pamuk iz kontroliranog biološkog uzgoja, svila i runska vuna, koja je nježna prema dječjoj koži te je prozračna. Zahvaljujući tome, tekstilni proizvodi ALANA štite bebinu kožu pri svim vremenskim uvjetima i upijaju vlagu.

Prirodna podrška u otkrivanju svijeta, dan po dan 


 

Vaše dijete svakog je dana suočeno s opsežnim zadacima koje mora svladati, a koji se umnožavaju zapanjujućom brzinom: mora spavati, piti majčino mlijeko i biti neprestano pod dojmom nekih novih podražaja koji stižu iz okolnoga svijeta. Zato je osobito u tim prvim životnim fazama važno da vaše najmilije nema osjećaj sputanosti jer tako može bez poteškoća otkrivati svijet oko sebe.

Materijali nježni prema bebinoj koži i udoban kroj koji omogućuje puno slobode u kretanju, pružaju potrebnu podršku jednako kao i lijep izgled tekstila zahvaljujući pomno biranim bojama i probranim ukrasima s dječjim motivima.