Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Digitalna radosnica

Multimedijalne radosnice za djecu čije stranice oživljavaju dodavanjem videa.

 

Knjige su u prodaji tek nekoliko mjeseci, no vrijedan tim Magical Book Laba nije stao samo na izradi personaliziranih dječjih knjiga, već ih je pretvorio u magične multimedijalne proizvode! Radosnice koje smo svi imali kao mali još su uvijek lijepa uspomena, a uz njihovu pomoć, sada su i moderan poklon svim bebama te klincima jasličke i vrtićke dobi.

Fotografije i video materijale u knjige možete unositi i sami

Kako bi vam maksimalno olakšali izradu personaliziranih knjiga za djecu, dosjetili su se genijalnoj ideji na kojoj, kako ističu, rade već mjesecima.

Riječ je o novoj web stranici modernog dizajna gdje se knjiga Radosnica nudi na pregled i listanje te samostalan unos fotografija.

Zahvaljujući ovoj ideji kroz cijelu knjigu sada možete upisivati tekstove izravno na web stranici, unijeti na zadana mjesta fotografije, a svoje video zapise generirati unutar QR kodova što se ne naplaćuje dodatno! Tim Magical Book Laba pobrinuo se o vašoj sigurnosti tako da sav sadržaj uvršten u knjigu sami spremate na vlastiti virtualni oblak ili server za neograničeno besplatno čitanje u budućnosti. Tako u svoje radosnice možete uključiti video prvog bebinog plača, prvih koraka ili prve izgovorene riječi. Sjajna ideja, zar ne?

Osim što knjige možete izraditi i naručiti putem web stranice i to tiskane, popunjene sadržajem ili one prazne s personaliziranim koricama, novost u ponudi su i knjige u pdf formatu koje vam nakon kupnje stižu na e-mail za lakše dijeljenje s prijateljima i obitelji ili tiskanje u vlastitom aranžmanu.

U cijene knjiga uključene su i donacije u iznosu od 5,00 kn po kupljenoj digitalnoj knjizi u pdf formatu. Prikupljenim donacijama mjesečno će se darivati birane javne ustanove za koje ćete svoj glas moći dati sami putem ankete objavljene na web stranici.

Dodatna opcija je apliciranje reljefnog tiska - 3D printa na koricama vaše nove radosnice, čime ona postaje u potpunosti čarobna uspomena.
 

Narudžbe i dodatne informacije na: www.magicbooklab.com