Male stvari za veliki osmijeh!

Pri kupnji proizvoda za dentalnu njegu do kraja rujna ostvarite 20 puta više bodova, a pri kupnji navedenih proizvoda u vrijednosti većoj od 100 kuna dobivate trajnu torbu Dontodent. 


 


 

Zubi su naš osobni pečat koji nas čini jedinstvenima, slično kao i otisak prsta. No naše se znanje o pravilnoj dentalnoj higijeni u praksi često svodi na (ne)redovito pranje zuba jednom do dvaput dnevno. Nekoliko minuta koje svaki dan namijenimo čišćenju zuba i desni nije samo prečica, već je investicija, i to ne samo u oralno već i u cjelokupno zdravlje našeg tijela.

Ovim putem želimo osvijestiti važnost provođenja redovite dentalne higijene. Zdravi zubi krase zdrav osmijeh koji diže naše samopouzdanje i omogućava nam da budemo nesputano prirodni… i blistavo svoji!

Zato u svojem dm-u  potražite stručnjake za blistav osmijeh, jer do kraja rujna pri njihovoj kupnji ostvarujete 20 puta više bodova, a pri kupnji proizvoda za njegu i higijenu zuba i usne šupljine u vrijednosti većoj od 100 kuna dobivate trajnu torbu Dontodent. 

I ne zaboravite… Blistav osmijeh nije slučajan! 

 

Promocija traje od 1.9. do 30.9.2019. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju. 


 

 
740 1 1

Kad ste zadnji put promijenili četkicu za zube?

Više se ni ne sjećate kada ste kupili četkicu za zube s kojom ste jutros oprali zube? Možda je krajnje vrijeme da je zamijenite jer se, u najboljem slučaju, preporučuje mijenjanje četkice svaka tri mjeseca.


 

Jeste li sigurni da znate prati zube?

U kratkom vodiču provjerite svoju tehniku četkanja zubi i budite sigurni da ćete, uz prave alate i tehniku, lakše izbjeći susret sa zubarskom bušilicom.


 

Zašto su vaši zubi tako osjetljivi?

Osjetljivost zubi nastaje kada se dio zuba ispod zubne cakline ili sloj koji obavija korijen ogole zbog povlačenja rubova desni. Izložena mjesta reagiraju bolno na vruće i hladne podražaje, a nekad i na slatke i kisele okuse.

Stručnjaci za zdrav i blistav osmijeh

U dm-u možete pronaći bogat asortiman svih vrsta proizvoda važnih za očuvanje zdravlja vaših zubi i lijepog osmijeha.