Dobre novosti iz programa dm active beauty

Od početka ožujka mijenjajte bodove za popuste kada i koliko želite!

Od 1. ožujka 2019. dm uvodi promjene u svoj program vjernosti dm active beauty kako bi dodatno unaprijedio uslugu na zadovoljstvo vjernih kupaca. Najznačajnije promjene uključuju mogućnost korištenja ostvarenih bodova odmah nakon obavljene kupovine kojom su bodovi ostvareni i mogućnost da kupci sami odluče koliko bodova žele zamijeniti za popust pri jednoj kupnji i koliko puta mjesečno ga žele koristiti. Dodatno, od 1. ožujka više neće postojati gornje ograničenje broja bodova koji je moguće zamijeniti za popust, dok donji prag ostaje 200 bodova. Podsjećamo i na to da kupci već sada sami mogu pregledati stanje bodova na prodajnom mjestu.

Dobre su vijesti da će i korisnici dodatnih kartica moći mijenjati bodove za popust, a ne samo prikupljati bodove. Kako bi se maksimalno ograničila zloupotreba dm active beauty kartice i osigurala privatnost i zaštita osobnih podataka svih članova, prilikom svake zamjene bodova za popust, kupci će na blagajni morati unijeti svoj PIN. Riječ je o istom PIN-u koji koriste kako bi se prijavili na svoj korisnički račun na dm active beauty portalu. Svi članovi „active beauty programa“ koji su zaboravili svoj PIN, mogu odabrati novi na www.dm.hr/zaboravljenalozinka, pozivom na besplatni info telefon 0800 365 86 33  ili u prodavaonici uz pomoć svoje dm active beauty kartice.

Promjene u programu dm active beauty Sve ostale pogodnosti u sklopu programa dm active beauty neće se mijenjati. Način prikupljanja bodova ostaje isti – za svakih potrošenih 10 kuna, članovi dobivaju 1 active beauty bod, dok tijekom promocija s višestrukim bodovima, kupci mogu ostvariti i do 50x više bodova. Također, bodovi se i dalje mijenjaju za popust po principu – 1 bod za 10 lipa. Kao i do sada, višestruki bodovi se ostvaruju tijekom promotivnih aktivnosti u prodavaonicama, poput višestrukih bodova na ukupnu kupnju ili na dio asortimana proizvoda, te uz prethodnu aktivaciju online kupona. Online kupone moguće je aktivirati u svakom trenutku, a ponuda novih kupona dostupna vam je od svakog 1. i 16. u mjesecu na dm active beauty portalu.  

Više informacija o nadolazećim promjenama i o svim pogodnostima dm active beauty programa kupci mogu doznati u svim prodavaonicama dm-a od djelatnika koji im rado stoje na raspolaganju.