Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Rođendanskih 10x VIŠE bodova na SVE!

Prva godina programa dm active beauty


 


 

S više od milijun aktivnih kartica dm active beauty obilježava godinu dana osvježenoga programa vjernosti, a slavimo s rođendanskih 10 x više bodova na sve!*

Zvuči nevjerojatno, ali prošla je cijela godina od kad je program vjernosti, tada znan kao Svijet prednosti, postao program dm active beauty. Mnogo smo truda uložili u osmišljavanje i osvježavanje programa, kako bi našim kupcima uz novi način korištenja bodova omogućili još više pogodnosti.

Program dm active beauty ide u korak s vremenom u kojem živimo što pokazuje digitalizacija koja kreće već od registracije kartice, a najviše se očituje u mogućnosti aktiviranja e-kupona za višestruke bodove koji donose mogućnost znatno veće uštede. Ponuda se mijena početkom i sredinom svakog mjeseca, a njihovom aktivacijom možete ostvarivati višestruke bodove na određenu liniju proizvoda, cijeli brend ili ukupnu kupnju. Skupljene bodove pak brzo i jednostavno pretvarajte u uštede pri sljedećim kupnjama uz samo nekoliko klikova na displayu koji se nalazi kod dm blagajne.

Kako bismo zajedno proslavili uspješnu 1. godinu našeg osvježenog programa lojalnosti, na svaku kupnju od 20. do 26. svibnja 2019. častimo Vas s rođendanskih 10 x više bodova na sve!


 

VAŽNO!

>> Želite uštedjeti još više?
Aktivirajte i ostale eKupone iz aktualne ponude i ostvarite još više dodatnih bodova.

>> Zaboravili ste svoj PIN?
Kako biste se na Portalu dm active beauty prijavili na svoj račun i mogli aktivirati svoje eKupone potrebno je unijeti broj dm active beuty kartice ili e-mail te PIN. PIN je četveroznamenkasti broj koji ste odredili prilikom registracije u program dm active beauty. Kako do novog PIN-a? 

>> eKuponi Vam se ne prikazuju?
Kako biste mogli aktivirati i realizirati eKupone, potrebno je prethodno potvrditi privole na Portalu am active beauty u rubrici Moji podaci.


 

Tu smo za Vas!
 

Za sva pitanja i dodatne informacije na raspolaganju Vam rado stoje i naši djelatnici u dm prodavaonicama i naša Služba za korisnike putem besplatnog info telefona 0800 365 86 33 i info@dm.hr. (radnim danom od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati) 


 

*Ponuda vijedi od 20.5. do 26.5.2019. i odnosi se na svaku kupnju u navedenom razdoblju.
Ne odnosi se na kupnju dm darovnih kartica, bonova za mobitel te povratnu naknadu za ambalažu s jednokratnom upotrebom.
Temeljem propisa kojima se uređuje marketing hrane za specifične skupine na početne i specijalne dojenačke mliječne pripravke neće se dodjeljivati dm active beauty bodovi.