Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Pripremite se za lavinu bodova!

Kupnju planirajte i kupon aktivirajte!


 

Na našim policama možeš pronaći sve što ti je potrebno za njegu lica i tijela, ljepotu, brigu o domaćinstvu, osviještenu prehranu i brigu o bebama... a sve proizvode koji ti trebaju, do kraja veljače možeš nabaviti uz još više bodova na svojoj dm active beauty kartici jer između 16. i 28. veljače uz aktivirani eKupon ostvaruješ jednokratno 10X više bodova na ukupnu kupnju.* 

Višestruki bodovi omogućuju ti brže prikupljanje bodova, a veća količina skupljenih bodova veće popuste prilikom kupovine u sljedećem mjesecu.

Sve što je potrebno je prije kupnje aktivirati eKupon na Portalu dm active beauty.
 


 

VAŽNO!

>> Želite uštedjeti još više?
Aktivirajte i ostale eKupone iz aktualne ponude i ostvarite još više dodatnih bodova.

>> Zaboravili ste svoj PIN?
Kako biste se na Portalu dm active beauty prijavili na svoj račun i mogli aktivirati svoje eKupone potrebno je unijeti broj dm active beuty kartice ili e-mail te PIN. PIN je četveroznamenkasti broj koji ste odredili prilikom registracije u program dm active beauty. Kako do novog PIN-a? 

>> eKuponi Vam se ne prikazuju?
Kako biste mogli aktivirati i realizirati eKupone, potrebno je prethodno potvrditi privole na Portalu am active beauty u rubrici Moji podaci.


 

Tu smo za Vas!
 

Za sva pitanja i dodatne informacije na raspolaganju Vam rado stoje i naši djelatnici u dm prodavaonicama i naša Služba za korisnike putem besplatnog info telefona 0800 365 86 33 i info@dm.hr. (radnim danom od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati) 


 

*Ponuda vijedi od 16.2. do 28.2.2019.
Ne odnosi se na kupnju dm darovnih kartica, bonova za mobitel te povratnu naknadu za ambalažu s jednokratnom upotrebom.
Temeljem propisa kojima se uređuje marketing hrane za specifične skupine na početne i specijalne dojenačke mliječne pripravke neće se dodjeljivati dm active beauty bodovi.