260 1

Medex Kolagen u prahu

Kolagen u prahu sadrži 100 % hidrolizirani kolagen, koji je izvor bjelančevina za kosu i nokte. Hidrolizirani kolagen je bioaktivna bjelančevina, koja se dobro apsorbira u organizam i stimulira formaciju kolagena tamo, gdje ga najviše nedostaje.

Njegujte svoju kosu i nokte iznutra sa Kolagenom u prahu. 

Medex Kolagenlift

Kolagenlift sadrži kolagen Verisol®, hijaluronsku kiselinu i niacin – kombinaciju aktivnih sastojaka, koje hrane vašu kožu iznutra i održavaju mladenački izgled kože.

Kolagen Verisol® smanjuje bore, poboljšava elastičnost i tonus kože. Niacin doprinosi održavanju zdrave kože.

U službi Vaše ljepote

260 1 1

Nagradni natječaj

Kolagen u prahu i Kolagenlift od Medexa

Kolagen je najzastupljenija bjelančevina u ljudskome tijelu, koja predstavlja 30 % svih tjelesnih bjelančevina i sastavni je dio svih vezivnih tkiva, hrskavice, kože, kose i noktiju. Nakon 20. godine proces nastajanja kolagena u tijelu se usporava, što utječe na lošiju strukturu kose, noktiju i kože.

Proces smanjene sinteze kolagena u tijelu ne može se spriječiti, ali se može usporiti. Ako jedemo voće i povrće, koje sadrži mnogo vitamina C, pospješujemo nastanak vlastitog kolagena, jer vitamin C potiče nastanak kolagena u tijelu. Kako bi se postigli vidljiviji rezultati dobro je odlučiti se za dodatke prehrani s hidroliziranim kolagenom. On sadrži male molekule kolagena, koje iz crijeva dobro prelaze u krv, putuju krvotokom i potiču nastanak kolagena tamo gdje je tijelu najviše potreban. 

S obzirom na svrhu uporabe, Medex je razvio razne dodatke prehrani s hidroliziranim kolagenom. Za očuvanje mladenačkog izgleda pobrinut će se Kolagen u prahu i Kolagenlift.

Kolagen u prahu sadrži 100 % hidrolizirani kolagen i poboljšava strukturu i izgled kose, povećava debljinu vlasi i poboljšava čvrstoću noktiju. Kolagenlift je kombinacija patentiranog oblika kolagena Verisol®, hijaluronske kiseline i niacina. Kolagen Verisol® smanjuje bore, poboljšava elastičnost i čvrstoću kože, hijaluronska kiselina ispuni prazninu između kolagenskih vlakana, a niacin pridonosi održavanju zdrave kože.

Kolagen je dodatak prehrani prirodnog podrijetla, stoga ga je potrebno uzimati duže vrijeme. Prve će se pozitivne promjene obično pokazati nakon jednog mjeseca, a preporučuje se konzumiranje barem dva mjeseca.