Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000
260 1 1

Pročitaj online!

dm active beauty časopis

Jer sve smo to MI – vaš omiljeni časopis active beauty prati najnovije trenove iz područja ljepote, zdravlja, užitka i društvene odgovornosti. Pouzdan izvor informacija o aktualnim temama kao što su ljepota i njega, ali i omiljeni savjetnik uz kojeg ćete brzo uspostaviti tjelesni i duhovni mir, active beauty usredotočuje se i na druge sadržaje kao što su: društvena ili ekološka odgovornost. dm-ova stalna poruka, koja se provlači kroz sve teme časopisa, usmjerava čitatelja prema uravnoteženom stilu življenja i snažnom osjećaju zajedništva koji oplemenjuje. Ujedno neprestano poručuje kako istinska ljepota dolazi iznutra, a da život ispunjen zadovoljstvom proizlazi iz sretnog zajedništva.

Odsada jedinstvene sadržaje časopisa potražite i u online izdanju. 

Čitati ih možete pomoću svojih uređaja: pametnih telefona, tableta ili osobnog računala.

Odaberite omiljeni način uživanja u sadržajima tiskanog ili online izdanja časopisa, uronite u svijet njegovih ekskluzivnih sadržaja, videa i fotografija, u svakome trenutku i posvuda.

 

 

Broj 3 / Srpanj 2016.
 

Ljetu smo se radovali dugo i sada je napokon došlo i već smo navikli na to da nas miluje svojim toplim zraka sunca i mami da uskočimo u more, rijeku, bazen… Vrijeme je odmora i veselimo mu se neobično puno. Sve i da pokoji kišan dan pokvari ljetno raspoloženje, u našim srcima će ostati vedro raspoloženje jer sunce sja tamo gdje smo MI! U novom izdanju časopisa active beauty, pripremili smo velik broj članaka koji će vam dati korisne smjernice kako ljetne dane začiniti dobrom zabavom i potpunim odmorom, kako se osloboditi stresa nakupljenog tijekom godine i, naravno, kako se na najbolji način zaštititi od štetnog utjecaja sunčevih zraka.

Donosimo i savjete koji se tiču nekih općih mjesta u našim životima kao što su: smanjenje očekivanja kao put ka zadovoljstvu u svakodnevnom životu ili pak rješenje protiv dosadnih insekata za vrućih ljetnih večeri. Pišemo i o najboljem make upu za vruće ljetne dane ili ljetnim gastronomskim rješenjima za najbolje osvježenje. No poneke teme prepustit ćemo i zvijezdama – neka one kažu što nas očekuje u toplim srpanjskim danima na stranicama Zvjezdani sati.

Vaš dm active beauty tim


 

LJEPOTA
Priče zgodnih zapleta Pletenice – trend ove sezone
Make up za 30 ° Šminka koja se ne rastapa
Samo ne dopustite da izgorite na suncu Zaštita od sunca 
Sunce u tubu Najbolji proizvodi za samotamnjenje
Predstavljanje partnera Henkel
Predstavljanje partnera Max Factor Šminka poznatih svjetskih šminkera
Bikini ili jednodijelni kupaći kostim Izbor nije jednostavan

UŽITAK
Džungla zvana dom Tropski dizajn za vaš dom
Željezo se kuje dok je vruće Vafli za svačiji ukus
Zreli za voće Slatko za ljetne vrućine
Wellness diljem svijeta Masaže i rituali čistog užitka
Imate li prevelika očekivanja? Zavodljive predodžbe
Tvrd orah meka srca Kokos u fokusu
Bijelo čudo Iskoristite sve strane kokosa
Zvjezdani sati Horoskop za srpanj
Savjet stručnjaka Dosadni insekti