Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000
260 1 1

Internet terminal

dm ženska utrka i prva dm babybonus utrka

Pozivamo Vas na sudjelovanje u dm ženskoj utrci, a svoje dijete od 2,5 do 6 godina starosti prijavite u prvu dm babybonus utrku. Utrke će se održati u Zagrebu, na Bundeku 15.6.2013. s ciljem promicanja zdravog i aktivnog života.

 

Prijave su moguće putem active beauty terminala u bilo kojoj dm prodavaonici te putem internet terminala od 15.5. do 15.6.2013.:
- za dm žensku utrku u zamjenu za 20 ab bodova
- za dm babybonus utrku za zamjenu za 10 ab bodova 

Otisnuti kupon moguće je zamijeniti za majicu i letak s detaljnim uputama o sudjelovanju na utrci isključivo na blagajni u bilo kojoj dm prodavaonici u Zagrebu.

 

dm ŽENSKA UTRKA

Pozivamo Vas na sudjelovanje u drugoj ženskoj dm utrci koja će se održati u Zagrebu, na jezeru Bundek, 15.06.2012., u 18:00 sati.
Utrka je rekreativnog karaktera s ciljem promicanja zdravih i korisnih navika u smjeru zdravog i aktivnog života pa ovim putem pozivamo sve vas da nam se pridružite.

 

Priprema...
Majicu koju ste preuzeli u dm prodavaonici obucite za sudjelovanje u utrci.
Pozor...
Između 16:00 i 17:00 sati javite se na dm info-pult na Bundeku kako biste pruzeli narukvicu koju ste obvezni nositi cijelo vrijeme utrke.
Kreni!
U 17:00 sati sudjelujte u grupnom zagrijavanju i ispijanju vode s Mariom Mlinarićem i pripremite se za utrku u 18:00 sati.
...Cilj
Odmah nakon utrke na dm info-pultu vratite svoju narukvicu i preuzmite svoj dm poklon-iznenađenja. Poklon je moguće preuzeti isključivo uz predočenje narukvice kao dokaz sudjelovanja u utrci.

 

PRVA dm babybonus UTRKA

Pozivamo Vaše dijete i Vas na sudjelovanje u prvoj dm babybonus utrci koja će se održati u Zagrebu, na Bundeku 15.6.2013., u 17:30 sati. 

 

Priprema…
Majicu koju ste preuzeli u dm prodavaonici obucite svom djetetu za sudjelovanje u utrci.
Pozor…
Između 16:00 i 17:00 sati javite se na dm info-pult na Bundeku kako biste preuzeli narukvicu za dijete koju mora obavezno nositi cijelo vrijeme utrke.
Kreni!
Do 17:30 h sati pripremite dijete na utrku. Svako dijete može trčati samo uz pratnju punoljetne osobe.
…Cilj.
Odmah nakon utrke na dm info-pultu vratite djetetovu narukvicu i preuzmite za svog mališana dm poklon-iznenađenja. Poklon je moguće preuzeti isključivo uz predočenje narukvice kao dokaz sudjelovanja u utrci.

 

Zabavni program za cijelu obitelj

Uz bogat zabavno-sportski sadržaj za cijelu obitelj, od 19:00 sati očekuje vas koncert Ivane Kindl, a od 20:00 sati moći ćete uživati u koncertu Nine Badrić, zato provedite ovaj dan u znaku prirode, zdravlja, sporta i zabave.