Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Dobre cijene u svako vrijeme... i dobra djela griju srca cijela

Kupnjom proizvoda s oznakom Dobre cijene u svako vrijeme u vrijednosti iznad 150 kuna prilikom jedne kupnje ili zamjenom 150 active beauty bodova donirate 10 kuna u proizvodima socijalnim samoposlugama, a mi Vam darujemo atraktivnu šalicu.

 

Vrijeme darivanja nije vezano samo uz blagdane, poklon je lijepo primiti u bilo koje doba godine. Zato smo tijekom siječnja pripremili savršenu kombinaciju za sve one koji vole i primati i davati poklone. Sudjelovanjem u našoj zimskoj kampanji toplog srca "Dobre cijene u svako vrijeme ...i dobra djela griju srca cijela" možete darivati i biti darivani. Pripremili smo šalicu kojom se uz topli napitak možete ugrijati u ove zimske hladne dane, a ujedno i zagrijati srca onih kojima je to najpotrebnije i to na jedan od sljedeća dva načina:

1. Donirajte kupovinom proizvoda koji nose oznaku Dobre cijene u svako vrijeme 

Čuli ste za Dobre cijene u svako vrijeme? To je dm-ov koncept koji vam jamči da ćete najmanje četiri mjeseca odabrane proizvode moći kupiti po povoljnijim cijenama. Trenutačno tu oznaku nosi više od 3.000 proizvoda - od onih za njegu kose, lica i tijela do proizvoda za brigu o kućanstvu. Ako u siječnju potrošite više od 150 kuna na jednom računu pri kupovini proizvoda s oznakom "Dobre cijene u svako vrijeme", automatski donirate 10 kuna za potrebne proizvode koje će dm donirati socijalnim samoposlugama. U znak zahvale za lijepu gestu, poklanjamo vam šalicu koja će vas podsjetiti kako ste novu godinu započeli humanitarnom gestom i koja će vas istovremeno grijati tijekom hladnih zimskih dana.

2. Donirajte 150 active beauty bodova 

Naravno, ako tijekom siječnja ne planirate neku veću kupovinu ili ako ne budete imali vremena za otkrivanje svih 3.000 proizvoda koje obuhvaća koncept "Dobre cijene u svako vrijeme", uvijek možete donirati 150 active beauty bodova, a dm će u Vaše ime donirati socijalne samoposluge, a Vas ugrijati šalicom u znak zahvale za donirane bodove.

 

*Ponuda traje od 2.1. do 31.1.2017. ili do isteka zaliha u istom razdoblju.
Fotografija je simbolična.