Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Prirodna kozmetika u dm-u

Weleda - u ravnoteži s čovjekom i prirodom
 

 

 

Još od 1921. godine Weleda proizvodi u ravnoteži s čovjekom i prirodom antropozofske lijekove i kozmetičke proizvode, pri čemu se posebna pozornost polaže na iznimnu kakvoću - od izbora sirovina iz bio-dinamičke proizvodnje ili certificiranih otkupa divlje rastućih sastojaka, sve do cjelovitog proizvoda.
Weleda osigurava kvalitetu proizvoda vlastitim biodinamičkim uzgojem, bez umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida. Obogaćena je prirodnim eteričnim uljima, ne sadrži genetički GMO i nije testirana na životinjama.

Biljke se beru ručno u skladu sa svim prirodnim ritmovima godišnjih doba i na taj način Weleda proizvodi kriju u sebi najveću tajnu djelovanja svake biljke.
Uvijek se pomno pazi da sve što se posadi, ubere i preradi bude ekološko, održivo i vjerodostojno. Samo tako se može osigurati i jamčiti iznimna kakvoća proizvoda te prijateljski i odgovoran odnos prema prirodi i ljudima.

Olivella - jedan i jedini, 100% maslina koncept
 

 

Olivella proizvodi od 100% maslinovog ulja, koncentriraju sve vrijednosti maslinovog ulja, s prirodno prikladnom i praktičnom formulom: kroz povijest kao začin dio je mediteranske dijete, a sapuni, kreme i losioni zaista proizvedeni od 100% djevičanskog maslinovog ulja trebali bi biti dio dijete za Vašu kožu.

Aktivni sastojci prirodno sadržani u djevičanskom maslinovom ulju:
- važna uloga maslinova ulja rezultat je uravnoteženog sastava masnih kiselina (jednostruko i višestruko nezasićenih) otpornih na peroksidaciju i prisutnosti prirodnih antioksidansa vitaminskog (vitamin A, 6-karoten i vitamini C i E koji djeluju sinergistički s drugim antioksidansima i tako pojačavaju zaštitnu ulogu) i nevitaminskog podrijetla (flavonoidi, fenolni spojevi i pigmenti kao npr. klorofil).

Nikel
 

 

Zahvaljujući brandu "Nikel" hrvatska kozmetika postaje sve popularnija u svijetu.

Hrvatski Mediteran i njegovo biljno bogatstvo, čija je ljekovitost zabilježena u brojnim knjigama, oživljeni su u Nikel kozmetici pod motom „Priroda liječi“.

Prirodne djelatne komponente, spravljene i stavljene u bočicu koja pruža “ono pravo”, autentičan su kozmetički i fitoterapijski hrvatski proizvod. Svi Nikel proizvodi su na biljnoj bazi i ekološki provjereni. Kozmetička linija Nikel nastala je kao plod ljekarničkog znanja. Jedinstvene farmaceutske recepture, oslobođene suvišnih dodataka i 100% prirodne aktivne komponente čija je učinkovitost dokazana i dermatološki testirana.

Svi Nikel proizvodi sadrže 100% prirodne djelatne komponente. Svi koncentrati za njegu lica, sva ulja za njegu tijela, balzami, kokosov maslac 100% su prirodni i bez konzervansa.

Kod pojedinih proizvoda kod kojih je to nužno korišteni su u minimalnim količinama i odgovaraju ECO standardima. Stoga se Nikel proizvodi moraju potrošiti kroz 6 mjeseci nakon otvaranja.

Lavare
 

 

Lavare kozmetika je prirodna kozmetika u skladu s prirodom, bez umjetnih dodataka i parabena. Proizvodi Lavare su nastali prije deset godina. To je vlastiti prirodni brend proizvoda ručne izrade koji nisu testirani na životinjama.

Lavare kozmetika je 100% prirodna, a da je prirodan način jedini način do ljepote, misao je vodilja i filozofija ovog poduzeća.

Osmišljena je kako bi pružila zadovoljstvo i harmoniju, što je pravo umijeće življenja koje će prepoznati svaki kupac Lavare proizvoda. Svaki klijent je individua i prema njemu treba tako i postupati. Zato za svakoga unutar Lavare kozmetike postoji poseban program eteričnih ulja i mirisa u kojem će on prepoznati sebe.

Svaki proizvod Lavare kozmetike je ručno izrađen i umotan bez strojeva. Proizvodi se rade od prirodnih sastojaka kao što su biljna ulja i različita eterična ulja. Proizvodi Lavare kozmetike nisu štetni za okoliš i svi su biorazgradivi.

Ulola
 

 

 

Ulola kozmetika plod je velike ljubavi i umijeća, napravljena od eteričnih i biljnih ulja, organskih maslaca, meda i pčelinjeg voska, mediteranskog bilja, čokolade, voćnih i cvjetnih esencija, najfinijih ulja i „darova“ prirode našeg podneblja kao što su maslinovo ulje, eterična ulja lavande, ružmarina, naranče, meda, pčelinjeg voska, glina, alge…

Svi proizvodi su organskog porijekla, te sadrže isključivo prirodne konzervanse što garantira dugotrajnost i svježinu.

Ulola kozmetika nudi visoko kvalitetne hrvatske proizvode koji se stvaraju na tradicionalan način - kako se to prije radilo na području cijelog Mediterana odnosno Dalmacije. Tako pripravljeni proizvodi zadržavaju sve najvažnije sastojke poput glicerina, eteričnih ulja, gline, meda…

Lavera
 

 


S 25 godina iskustva kao najomiljenija organska linija za cijelu obitelj, Lavera se i dalje može pohvaliti inovativnošću i kvalitetom! Osnivač Lavere, Thomas Haase imao je velikih problema sa atopijskim dermatitisom, te je pomoću biljaka i inovativnih formula uspješno riješio svoje tegobe!

Tko god je poželio njegovati se 100% sigurnom, prirodnom i neškodljivom kozmetikom, oduševio se širokim asortimanom proizvoda BASIS Sensitiv linije (njega lica i tijela, higijena tijela, njega kose i higijenu zubi).

Svi proizvodi imaju Lavera organsku oznaku i internacionalne certifikate za organsku kvalitetu NATRUE i BDIH, kao i oznaku VEGAN kojom se jamči da nema sastojaka animalnog podrijetla i da nije testirano na životinjama. Ne sadrži parabene i fenoksietanol, umjetne mirise i bojila, ftalate, bisfenole, gluten, petrokemijske derivate i silikone te agresivna sredstva za pranje. Ulja i biljni ekstrakti su 100% prirodna i čista.

Univerzalna njega s organskim potpisom - za cijelu obitelj!

Dia sapuni

 

 

“Od 17. stoljeća dvorac Podolje u Samoboru mjesto je neprekidnog življenja i raznolike gospodarske djelatnosti stare i slavne plemićke obitelji Praunsperger.
Njihovi potomci, ostajući vjerni višestoljetnoj tradiciji, nastavljaju manufakturnu proizvodnju kozmetičkih preparata po recepturi koja predstavlja dobro čuvanu obiteljsku tajnu, pretačući znanje i iskustvo u vrhunsku kvalitetu.”

Dia sapun sa maslinom ima terapijsko djelovanje - stvara prirodan sklad duha i tijela te dobro njeguje kožu. Dia sapun sa lavandom djeluje umirujuće i ima antiseptički učinak. Pogodan je za masnu i problematičnu kožu te obnavlja oštećenu, a komadići lavande daju vašoj koži blagi peeling. Dia sapun sa nevenom djeluje na kožu protuupalno, te obnavlja oštećenu.

biopha Organic - savršen spoj znanosti i prirode
 

 


Potekla iz farmaceutskog svijeta, ekspertiza BIOPHA Laboratorija stvorila je novu liniju proizvoda koji su 100% u skladu s odgovarajućim ekološkim i biološkim kozmetičkim standardima, te su certificirani ECOCERT-om.

Biopha organic sadrži 97% sastojaka prirodnog podrijetla, ujedinjenih s teksturama iznimne ugode te nježnim i svježim mirisima koji omogućuju njegu svih tipova kože.

Biopha organic štiti okoliš zahvaljujući ekološkoj proizvodnji, uporabi reciklirajuće i ekološke ambalaže (reciklirajuća pakiranja, ekološke naljepnice te pakiranja u kartonskoj ambalaži PEFC).

Biopha organic je angažirana u poticanju održivog razvoja kako bi naša priroda ostala što duže netaknuta i zaštićena.