260 1 1

Nagradna igra

Pantene Expert

Promijenite sudbinu svoje kose!

uz liniju proizvoda Pantene Expert KERATIN REPAIR kosa postaje otporna na oštećenja i pucanje vrhova. Može podnijeti više nego ikada.

ŠAMPON ZA OBNOVU KERATINA
Tražite šampon koji će vašoj kosi pružiti više od samog pranja? Ova napredna formula čini upravo taj korak dalje. Osim što kosu ostavlja čistom, vraća joj glatkoću i pobjeđuje dvogodišnje tragove oštećenja u samo dvije minute.

BALZAM ZA OBNOVU KERATINA
Pobjeđuje dvogodišnje tragove oštećenja u samo dvije minute. Oštećene kutikule zadnje je što bismo poželjeli svojoj kosi, stoga je uz pomoć ove trostruke njegujuće formule zaštitite od svakodnevnih oštećenja uzrokovanih češljanjem i oblikovanjem, vraćajući joj pritom i njezinu glatkoću i zdrav izgled.

2-MINUTNA MASKA ZA OBNOVU KERATINA
Svojom moćnom zaštitom od oštećenja uzrokovanih češljanjem ova 2-minutna maska za naprednu obnovu keratina oponaša zaštitni sloj kose kako bi joj pružila hidratizaciju i zaštitu od oštećenja.

SERUM ZA ISPUCALE VRHOVE
Ispucanim je krajevima došao kraj. Ovaj tretman s naprednom formulom za obnovu keratina pomaže zaliječiti ispucane vrhove kose i spriječiti nastanak novih.

SNAŽNA KOSA JE LIJEPA KOSA.
SNAGA KOSE OD SAMIH POČETAKA...
...TEMELJ JE NJEZINE LIJEPE BUDUĆNOSTI. 

 

Pantene Expert KERATIN REPAIR - Kosa postaje otporna na oštećenja i pucanje vrhova

161 4

Pantene Expert 2-minutna maska za obnovu keratina

Svojom moćnom zaštitom od oštećenja uzrokovanih češljanjem ova 2-minutna maska za naprednu obnovu keratina oponaša zaštitni sloj kose kako bi joj pružila hidratizaciju i zaštitu od oštećenja.

Pantene Expert serum za ispucale vrhove

Ispucalim je krajevima došao kraj. Ovaj tretman s naprednom formulom za obnovu keratina pomaže zaliječiti ispucale vrhove kose i spriječiti nastanak novih.

Pantene Expert balzam za obnovu keratina

Pobjeđuje dvogodišnje tragove oštećenja u samo dvije minute. Oštećene kutikule zadnja su stvar koju bismo poželjeli svojoj kosi. Stoga je uz pomoć ove trostruke njegujuće formule zaštitite od svakodnevnih oštećenja uzrokovanih češljanjem i oblikovanjem, vraćajući joj pritom i njezinu glatkoću i zdrav izgled.

Pantene Expert šampon za obnovu keratina

Tražite šampon koji će vašoj kosi pružiti više od samog pranja? Ova napredna formula čini upravo taj korak dalje pa osim što kosu ostavlja čistom, vraća joj glatkoću i pobjeđuje dvogodišnje tragove oštećenja u samo dvije minute.

 

Pantene Expert HYDRA INTENSIFY - Kosa dobiva svilenkastu hidrataciju

161 4

Pantene Expert šampon za intenzivnu hidrataciju

Bogata formula ovog hidratantnog šampona za suhu kosu, koju je osmislio Panteneov tim znanstvenika pod vodstvom dr. Jeni Thomas, sadrži trostruki amino kompleks koji pomaže obnoviti kosu, pramen po pramen, tako da ona izgleda i djeluje zdravo i hidratizirano.

Pantene Expert kremasti serum za intenzivnu hidrataciju

Pametna formula dubinski hidratizira suhu kosu, brzinski se stapajući sa svakom vlasi pojedinačno. Ovaj je serum posebno osmišljen tako da se aktivira čim dođe u dodir s rukama te, za razliku od drugih preparata koji se ne ispiru poput ulja ili sprejeva, ne ostavlja nikakve neželjene ostatke.

Pantene Expert balzam za intenzivnu hidrataciju

Svojim moćnim, laganim njegujućim sastojcima osmišljenima za hidratiziranje kose bez otežavanja ovaj balzam pomaže vratiti vašim uvojcima sjaj i mekoću. Njegova formula s trostrukim amino kompleksom pomaže obnoviti kosu, pramen po pramen, tako da ona izgleda i djeluje zdravo i hidratizirano.

Pantene Expert maska za intenzivnu hidrataciju

Jedinstven spoj njegujućih sastojaka osmišljen je za očuvanje vlažnosti u kosi kako bi ona što dulje zadržala svoju baršunastost. Ova bogata infuzija vlažnosti nevjerojatno je lagana te kosi daje mnoštvo baršunastog sjaja, a pritom je ne otežava. Koristiti u kombinaciji sa šamponom i balzamom iz kolekcije Pantene Pro-V Expert Collection Hydra Intensify.