Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Prava ljepota zaslužuje pravu njegu!

Zamijenite 50 active beauty bodova za knjižicu s kuponima za 30 % popusta na odabrane proizvode za njegu lica, časopis dm Lijepa i CHICnotes!

 

Priroda se polako budi, a proljeće ukrašava livade i stabla. Sa svakom promjenom godišnjeg doba, a posebno kada dočekujemo proljeće (vjesnik ljeta), bacamo se na proljetno čišćenje, obnovu garderobe, ali i na obnovu "opreme" za njegu.

Prvi korak do još bolje njege vodi vas do dm-a, i to do terminala Svijeta prednosti na kojem u zamjenu za 50 bodova možete preuzeti knjižicu "Prava ljepota zaslužuje pravu njegu!" s više od 30 kupona za 30 % popusta pri kupnji proizvoda za njegu lica. 

Uz kupone, dobit ćete na dar i mini rokovnik CHICnotes te časopis dm Lijepa uz čiju pomoć ćete saznati koji novi preparati, tretmani i trendovi vladaju beauty svijetom i koje trikove slavni koriste za besprijekornu kožu. Prije nego što iskoristite kupone, svakako pročitajte kako odabrati kremu za lice te koji preparat za čišćenje lica najbolje odgovara jedinstvenim potrebama vaše kože.

Ponuda traje od 1.3. do 31.3.2017. ili do isteka zaliha u navedenom razdoblju.