Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Maybelline Illegal Length maskara

Produžene trepavice kao nikad prije! Prekršite zakone duljine s 4mm vlaknima za produljivanje trepavica!

 

 

 

 

 

Maybelline New York je broj 1 make-up brand u svijetu koji posebnu pažnju i trud posvećuje razvoju segmenta maskara. I tu ima itekako što ponuditi.
Kada govorimo o trepavicama, velik dio žena smatra da su njihove trepavice prekratke. Stoga s ponosom nude odgovor na ovu veliku potrebu.
Predstavljamo revolucionarnu Illegal Length maskaru koja će prekršiti sve zakone duljine trepavica s najdužim vlaknima za produljivanje ikad!

Inovacija

Illegal Length maskara pravo je otkriće zahvaljujući jedinstvenim 4mm crnim vlaknima koja poput ekstenzija vidljivo produljuju vaše trepavice.
Osim inovativne formule, tu je inovacija i u četkici: Fiber Fix četkica sa 6 kutova omogućit će savršenu aplikaciju vlakana za produljivanje, zahvatiti baš svaku trepavicu te na očima zaista naglasiti ono što žena želi: 'ilegalno' duge trepavice!

 

 

Posebna ponuda!

Od 16. do 30. rujna 2012., tj. isteka zaliha, uz kupljenu Maybelline Illegal Length black maskaru na blagajni dobivate Maybelline Color Sensational Lipstain sjajilo, odnosno Maybelline Superstay 24h ruž za usne gratis.

 

 

 

Preuzmi

Raspored gratis ruževa i sjajila po dm prodavaonicama

PDF, 67KB