Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Kućni ljubimci - našeg srca mezimci

Kupnjom proizvoda za kućne ljubimce u vrijednosti od 100 kn ili više dobivate torbu Dein Bestes na dar.


 

Naši ljubimci traže stalnu pažnju i brigu, a jedan od načina da im pokažemo svoju privrženost je taj da ih opskrbimo finom papicom i opremom.

Bogat dm asortiman nudi niz proizvoda za zdravu i uravnoteženu prehranu za mačke, pse, ptice i glodavce, koji će ih opskrbiti svim potrebnim vitaminima, mineralima i elementima u tragovima, po recepturama prilagođenim posebnostima svake životinjske vrste i njihove starosne dobi kako bi maksimalno doprinijeli očuvanju zdravlja i vitalnosti naših ljubimaca.

Uz dm naši pernati i krzneni prijatelji mogu uživati ne samo u ukusnoj hrani i poslasticama, nego i u svom ostalom pratećem priboru: podlogama, igračkama te sredstvima za higijenu i zaštitu od insekata i krpelja

Razveselite li svog kućnog ljubimca ukusnim obrokom ili novom igračkom, oni će vam vratiti višestruko svojom ljubavi i odanosti. 

Kako bi vaš ljubimac uvijek bio uz vas, do kraja travnja u zamjenu za 25 active beauty bodova fotografiju sa svojim najvjernijim prijateljem uz 50 % popusta možete otisnuti na CEWE majici. 


 

*Ponuda traje od 16.4. do 30.4.2017. ili do isteka zaliha u istom razdoblju.