JOHNSON’S NAGRAĐUJE

U razdoblju od 1.3. do 31.3.2017.* za istovremenu kupnju proizvoda JOHNSON'S Baby u ukupnom iznosu od 70 kn i više na poklon dobivate DVD Rode.


 


 

JOHNSON’S BEDTIME

Znanost o slatkom spavanju

Dobro prospavana noć ne treba nužno biti nedostižni san. #1 robna marka u svijetu za njegu kože djece i pionir u znanosti o spavanju djece, JOHNSON'S razumije važnost sna za sretni i zdravi razvoj djece. Zato su osmislili klinički dokazanu rutinu za brži i dulji san djece u roku od samo jednog tjedna - jer djeca, kao i njihove mame, zaslužuju dobro prospavane noći.

 

Postavljanje pozornice za uspavljivanje

Najmanje 25 % djece iskusi neku vrstu problema spavanja. Okruženje vašeg djeteta za vrijeme sna može doprinijeti dobrom noćnom odmoru.

• Temperatura: Odolite iskušenju da soba djeteta ne bude pretopla
• Svjetlo: Držite svjetla ugašena preko noći da dijete lakše spava
• Površina: Čvrsta, ravna površina bez mekih navlaka ili jastuka

Dosljedna rutina tijekom uspavljivanja je ključ uspjeha. 95 % pedijatara preporučuje uspostavu djetetove rutine uspavljivanja.

JOHNSON’S® rutina uspavljivanja u 3 koraka

 

KUPANJE
Rutina koja uključuje toplu kupku pomaže djetetu da zna kako je vrijeme za spavanje. Nježne i umirujuće NaturalCalm™ arome sadržane u JOHNSON’S® BEDTIME proizvodima za kupanje djece su kreirane kako bi umirile dijete prije spavanja. Istraživanje je pokazalo da djeca prije spavanja placu i do 25 % manje kada ih se kupa s mirisnim proizvodima, u usporedbi s onima koji to nisu.

MASAŽA
Umirujuća masaža kao dio rutine uspavljivanja pomaže djetetu da bolje spava. JOHNSON’S® BEDTIME losion za djecu također sadrže NaturalCalm™ arome razvijene kako bi pomogle umiriti dijete i hidratizirati njegovu kožu, ostavljajući je mekanom i glatkom. Poznati i ugodni mirisi mogu učiniti da se dijete osjeća sretnim i voditi do poboljšanja kvalitete života, poboljšavajući djetetovo raspoloženje i emocije.

VRIJEME OPUŠTANJA
Trenuci prije spavanja prilika su da se dijete umiri kroz aktivnosti za vrijeme opuštanja, kao što su čitanje, pjevanje ili slušanje glazbe.


 

*Ponuda traje do isteka zaliha.

 

JOHNSON’S BEDTIME proizvodi pomažu bebi brže zaspati i omogućuju joj duži san.

161 4

JOHNSON’S BEDTIME sapun

Sadrži opuštajuće Natural Calm™ arome.

JOHNSON’S BEDTIME krema za djecu

CLINICALLY PROVEN MILDNESS® (Klinicki dokazana blagost) potvrđuje da je proizvod siguran, blag i nježan za djetetovu kožu.

JOHNSON’S BEDTIME gel za tuširanje za djecu

Sadrži opuštajuće Natural Calm arome te NO MORE TEARS® formulu blagu za oči.

JOHNSON’S BEDTIME šampon

Sadrži NO MORE TEARS® formulu te je nježan za oči.

JOHNSON’S BEDTIME ulje za djecu

Zadržava dvostruko više vlažnosti od losiona za djecu.

JOHNSON’S BEDTIME kupka za djecu

Sadrži opuštajuće Natural Calm arome te NO MORE TEARS® formulu blagu za oči.

JOHNSON’S BEDTIME losion za djecu

CLINICALLY PROVEN MILDNESS® (Klinički dokazana blagost) potvrđuje da je proizvod siguran, blag i nježan za djetetovu kožu.