Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Toliko pogodnosti - za nas i našu bebu!

Napokon je naša beba ovdje i to nas čini presretnim! No, ponekad smo malo zbunjeni i uplašeni jer se bojimo da nećemo učiniti sve savršeno. Kako bismo bili dobri roditelji moram puuuno vježbati, a pogotovo sada kada je prvo dijete tu. Pitamo se: Gdje je „uputstvo za upotrebu“ našeg malog anđela?

 

Odlično je to što nas dm putem programa babybonus prati i podražava tijekom prve dvije godine bebina života.

Nakon što u bilo kojoj dm prodavaonici zatražimo i ispunimo prijavnicu u program babybonus, na poklon dobivamo paket besplatnih pelena babylove veličine 3-6 kg te paket dobrodošlice koji čine savjetnik s vrlo korisnim informacijama i savjetima za nas i našu bebu te knjižica s bonovima s kojom ostvarujemo brojne popuste pri kupnji proizvoda koji nam u ovim trenucima najviše trebaju.

Poslije ćemo na kućnu adresu redovito primati poštu u kojoj dobivamo brošure sa savjetima, knjižice s bonovima s popustima, prigodne darove i mala rođendanska iznenađenja.

S bonovima babybonus iz knjižica štedimo pri kupnji proizvoda koje naše sunce i mi svakodnevno koristimo, dok nas brošure babybonus uvijek obasipaju korisnim informacijama i savjetima, posebno prilagođenim za svako razdoblje odrastanja naše bebe sve do njezine 2. godine života.