dm babybonus program

Uključite svoju bebu u program dm babybonus u Svijetu prednosti. Uključivanjem u program babybonus, za Vas smo pripremili sve što Vam je potrebno kako bi ovo najljepše, ali i najzahtjevnije životno razdoblje prve dvije godine života Vašeg djeteta proteklo što bezbrižnije.

 

 

 

Svim roditeljima novorođenčadi pripremili smo program pogodnosti putem kojeg tijekom prve dvije godine djetetova života dobivate korisne savjete i informacije o odrastanju djeteta, besplatne proizvode i znatne popuste pri kupovini u dm-u i kod partnera dm babybonusa.


Pogodnosti babybonus u active beauty Svijetu prednosti

Sve bebe rođene u Republici Hrvatskoj od 1.1.2016. godine mogu se uključiti u program babybonus na terminalima Svijeta prednosti u dm prodavaonicama ili na dm internetskoj stranici.

Pri učlanjenju u babybonus darujemo paket pelena i vlažne maramice, ali i brojne druge prigodne proizvode i popuste do drugog rođendana.

Preuzmite pelene i vlažne maramice u bilo kojoj dm prodavaonici uz predočenje kupona dobrodošlice s terminala, dm kartice Svijete prednosti i osobnog dokumenta jednog od roditelja.

 

Postupak prijave je jednostavan:

Prijaviti se možete putem active beauty terminala u svim dm prodavaonicama ili putem dm internetske stranice. 

1.) U rubrici "Moji podaci" prihvatite Opće uvjete poslovanja za sudjelovanje u programu dm babybonus, a potom odaberite kvačicu za otvaranje aplikacija za upis djeteta u program...

 

2.) Odaberite opciju "Prijava" za upis djeteta u program. Na isti način moguća je i promjena ili dopuna već unesenih podataka...

 

3.) Upišite osobne podatke svoga djeteta u program babybonus putem jednostavne aplikacije. Po unosu odaberite opciju "Potvrda podataka".

 

4.) Nakon učlanjivanja djeteta u program, na glavnom izborniku vidljiva je ikona dm babybonus.

 

5.) Iz mjeseca u mjesec očekuju Vas raznovrsne pogodnosti u kategoriji "Za djecu i roditelje" koje možete ostvariti u zamjenu za bodove.

 
260 1 1

babybonus emisja

subotom na RTL televiziji 

dm babybonus pogodnosti

Program za bebe

Učlanjenjem u program babybonus ostvarujte brojne pogodnosti!