dm babybonus program

Kako bi dodatno olakšali potragu za pojedinim odgovorima i omogućili što bezbrižnije prve dvije godine djetetova života, dm od 2004. godine provodi program dm babybonus, a od 2009. godine postoji i program babybonus za trudnice kojim darujemo buduće majke brojnim uštedama i iznenađenjima. Svake godine babybonus programe obogaćujemo nekim novim pogodnostima koje su rezultat razmjene iskustava i razgovora s članovima ovog programa, ali i onima koji će to tek postati. 

 

 

Možemo sa sigurnošću reći da je radost iščekivanja i rođenja djeteta neizmjerna i da ju nije lako usporediti i sa čime na ovome svijetu. No postoje i usko povezane stvari koje jesu mjerljive poput nježne roditeljske brige, danonoćne podrške, redovite njege, s pažnjom pripremljene hrane, sati i sati maštovite igre, pjesme i plesa, ali i savjetovanja i poduke, od upoznavanja prvih okusa, učinjenih prvih koraka preko zaštite od nespretnih padova, izgovora prvih, isprva jednostavnih, pijevnih, a potom i kompliciranijih riječi, rečenica, dijaloga, pa sve do rješavanja prvih kompliciranijih životnih zadataka poput odlaska zubaru ili liječniku. Upravo kod njih roditeljima je potrebna kontinuirana podrška, osobito prvih godina bebina života.

Zato smo osmislili čitav niz pogodnosti kojima je zajednički, ujedno i jedini, zadatak pružanje podrške baš svim roditeljima koji su dobili bebu. Riječ je o pogodnostima okupljenima u programu dm babybonus koji je namijenjen trudnicama, roditeljima i njihovoj djeci sve do druge godine života.

dm program za trudnice
dm je pripremio dodatnu pogodnost za trudnice pa tako svaka trudnica pri ispunjenju prijavnice u bilo kojoj dm prodavaonici može preuzeti paket s praktičnom torbom, knjižicom s popustima na odabrane proizvodima, ali i drugim iznenađenjima. Prijava u program je jednostavna a više detalja potražite ovdje.

dm babybonus  program za bebe
U dm baybonus program moguće je prijaviti se na terminalu u bilo kojoj dm prodavaonici po djetetovu rođenju ispunjenjem obrasca za prijavu nakon čega u pravilnim razmacima sve do djetetove druge godine života na kućnu adresu pristižu knjižice s popustima na odabrane proizvode, prijeko potrebne u svakodnevnome životu beba i roditelja, ali i prigodni darovi i kvalitetni savjetnici koji odgovaraju na brojna pitanja

Uključite svoju bebu u program dm babybonus u Svijetu prednosti. Uključivanjem u program babybonus, za Vas smo pripremili sve što Vam je potrebno kako bi ovo najljepše, ali i najzahtjevnije životno razdoblje prve dvije godine života Vašeg djeteta proteklo što bezbrižnije. Svim roditeljima novorođenčadi pripremili smo program pogodnosti putem kojeg tijekom prve dvije godine djetetova života dobivate korisne savjete i informacije o odrastanju djeteta, besplatne proizvode i znatne popuste pri kupovini u dm-u i kod partnera dm babybonusa.


Pogodnosti babybonus u active beauty Svijetu prednosti

Sve bebe rođene u Republici Hrvatskoj od 1.1.2017. godine mogu se uključiti u program babybonus na terminalima Svijeta prednosti u dm prodavaonicama ili na dm internetskoj stranici.

Pri učlanjenju u babybonus darujemo paket pelena i vlažne maramice, ali i brojne druge prigodne proizvode i popuste sve do drugog rođendana.

Preuzmite pelene i vlažne maramice u bilo kojoj dm prodavaonici uz predočenje kupona dobrodošlice s terminala, dm kartice Svijete prednosti i osobnog dokumenta jednog od roditelja.

 

Postupak prijave je jednostavan:

Prijaviti se možete putem active beauty terminala u svim dm prodavaonicama ili putem dm internetske stranice. 

1.) U rubrici "Moji podaci" prihvatite Opće uvjete poslovanja za sudjelovanje u programu dm babybonus, a potom odaberite kvačicu za otvaranje aplikacija za upis djeteta u program...

 

2.) Odaberite opciju "Prijava" za upis djeteta u program. Na isti način moguća je i promjena ili dopuna već unesenih podataka...

 

3.) Upišite osobne podatke svoga djeteta u program babybonus putem jednostavne aplikacije. Po unosu odaberite opciju "Potvrda podataka".

 

4.) Nakon učlanjivanja djeteta u program, na glavnom izborniku vidljiva je ikona dm babybonus.

 

5.) Otisnite kupon i preuzmite paket pelena Pampers Premium Care S1 22 kom. i paket vlažnih maramica Pampers Sensitive Newborn 54 kom. i poklon dobrodošlice.
 

6.) Iz mjeseca u mjesec očekuju Vas raznovrsne pogodnosti u kategoriji "Za djecu i roditelje" koje možete ostvariti u zamjenu za bodove.

 
260 1 1

babybonus emisja

subotom na RTL televiziji 

dm babybonus pogodnosti

Program za bebe

Učlanjenjem u program babybonus ostvarujte brojne pogodnosti!