Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

Zaštiti se... i neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu

Za bezbrižno uživanje u radosti igre na suncu!

 

 


Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), kod dva do tri milijuna ljudi godišnje dijagnosticira se oboljenje kože uzrokovano izravnim izlaganjem kože suncu bez odgovarajuće zaštite. U sve većem broju radi se o mladim osobama i djeci, stoga je važno upoznati roditelje i odgajatelje u vrtićima o važnosti pravilne i redovite zaštite kože od sunca od najranije dobi.

Uz podršku dragih partnera, dm je i ove godine pokrenuo edukativno-humanitarnu kampanju kojom želi napraviti značajan korak na području edukacije o adekvatnoj zaštiti od sunca kojom će utjecati na zaustavljanje stope rasta melanoma i podizanje razine svijesti cijele zajednice, pogotovo najmlađih i njihovih roditelja, o pravilnoj UV zaštiti.

U suradnji s Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi, Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa i Hrvatskim dermatološkim društvom te uz potporu partnera i naravno, svojih vjernih kupaca dm će donirati vrtiće u Hrvatskoj i opremiti ih sa sredstvima za zaštitu od sunca, kako bi naši najmlađi bili bezbrižni i tijekom dnevnog boravka u vrtiću.

Podržite i Vi dm-ovu inicijativu za zaštitu kože od sunca!


Od 1 do 30. lipnja donirajte 15 bodova sa svoje dm active beauty kartice

 

 

 

Na active beauty terminalu u dm prodavaonicama svaki član dm active beauty svijeta prednosti može donirati 15 bodova i na taj način podržati donaciju dječjih proizvoda za zaštitu od sunca i edukativnih brošura za djecu, roditelje i odgojitelje kao i edukativnu slikovnicu „Ljeto s Hlapićem“ vrtićima u njegovom gradu.

Kao zahvalu za donaciju dm daruje kupon kojim možete ostvariti 15% popusta za jedan proizvod za sunčanje po vlastitom izboru.*

 

*Realizacija kupona moguća je uz predočenje dm active beauty kartice ili privjeska na blagajni.