Podijeli i ispiši

color #000000
color #000000

U mome svijetu sve se vrti oko mene!

Moj dm active beauty Svijet prednosti pun je ljepote, zdravlja i aktivnog života, a moja ulaznica u njega je moja dm active beauty kartica. S njome, pri kupnji, skupljam bodove koje kasnije pretvaram u brojne pogodnosti iz svijeta ljepote, zdravlja, uživanja, opuštanja, sporta i malih stvari koje olakšavaju svakodnevicu.


I najbolji dio: za svaku kupnju robe u iznosu od 10,00 kuna dobivam 1 active beauty bod. Skupljene bodove mijenjam za brojne izvrsne pogodnosti koje me čekaju u dm-u i kod dm-ovih partnera:

  • 15 % popusta na ukupnu kupnju i 25 % popusta na proizvod po izboru
  • active beauty putovanja
  • popuste i ostale ekskluzivne pogodnosti…

 

Skupljene bodove mogu zamijeniti za brojne atraktivne pogodnosti koje mi pruža dm Svijet prednosti na dm active beauty terminalu u bilo kojoj dm prodavaonici:
 

  1. dm active beauty karticu uvijek nosim sa sobom i pokazujem na blagajni pri svakoj kupnji u dm-u.
  2. za svaku kupnju robe u iznosu od 10,00 kuna dobivam 1 dm active beauty bod.
  3. bodove mogu skupljati pri kupovini u svim dm prodavaonicama u Hrvatskoj kao i kad sam na putovanju  u inozemstvu jer kartica vrijedi i u dm trgovinama u Austriji, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj i Sloveniji.
  4. skupljeni bodovi na mojoj kartici vrijede čak dvije godine, a svaka dva mjeseca očekuje me nova ponuda  pogodnosti u dm trgovinama kao i kod dm active beauty partnera.

 

Detalje o aktualnim pogodnostima mogu pronaći ovdje, na dm active beauty terminalu ili u brošuri izloženoj na dm active beauty terminalu mojoj dm prodavaonici.